Hoekisolator lint met RVS spanbeugel en poortgreepanker
Hoekisolator lint met RVS spanbeugel en poortgreepanker Hoekisolator lint met RVS spanbeugel en poortgreepanker Hoekisolator lint met RVS spanbeugel en poortgreepanker
Stel een vraag over dit product

Hoekisolator lint met RVS spanbeugel en poortgreepanker

Artikelnummer
162-80177-2
Lintisolator geschikt om te plaatsen bij doorgangen/ begin- eindpunten in een lintafrastering. Het lint kan opgespannen/vast kezet worden op de RVS/INOX beugels of met de lintgesp. Inclusief extra beugel voor het inhaken van een poortgreep, solide aansluitpunt voor de schrikstroom en montage schroeven. (per 3 stuks)
€ 14,95 € 12,36
Meer Informatie
Verpakkingseenheid 2 st
Deze lintisolator is geschikt om te plaatsen op begin-/eind punten of doorgangen in een lintafrastering. Het lint kan opgespannen/vast kezet worden op de RVS/INOX beugels of met de lintgesp. Geleverd inclusief extra beugel voor het inhaken van een poortgreep. Voor een correcte vaste doorverbinding van de schrikstroom kan men gebruik maken van de aansluitinringen onderaan de RVS/INOX bout, hier kan eenvoudig de hoogspannings-/aansluitkabel tussen geklemd worden. De juiste schoeven voor de montage van de isolatoren worden meegeleverd. (verpakt per 2 stuks)

Veelgestelde vragen