Lichtnetapparaten

Een elektrische afrastering is eenvoudig, snel en vooral goedkoop aan te leggen in vergelijking met een mechanische afrastering.

De schok zorgt ervoor dat de dieren de afrastering blijven mijden.

Uw afrastering beschadigt nauwelijks en gaat daardoor veel langer mee.

TD-serie

De nieuwste generatie schrikdraadapparaten van KOLTEC zijn gebouwd volgens de meest recente Europese norm. Maximale kracht voor een optimale zekerheid, ook onder minder gunstige omstandigheden. De apparaten zijn degelijk en robuust opgebouwd. Met een laadenergie van max. 25 Joule en een zeer hoge spanning onder alle omstandigheden een effectief apparaat. Indien de afrastering in een niet gesloten ring wordt aangelegd, dan kan ook de retourspanning gemeten worden. Problemen in de afrastering worden zo snel opgemerkt. In de loop van 2018 beschikbaar!

SE-serie

De SE-serie bestaat uit apparaten voor professionele afrasteringen op lichtnetvoeding. Deze apparaten zijn zeer effectief door de brede puls. De energie die afgegeven wordt, wordt daardoor goed overgebracht. Deze eigenschap maakt de serie erg geschikt voor moeilijke omstandigheden. De SE-serie is voorzien van een extra uitgang voor de aansluiting van een kleine afrastering, dan wel een tweede draad op halve spanning, voor een optimale werking bij een droge of bevroren grond. De apparaten zijn zuinig in gebruik en zijn voorzien van een degelijke spatwaterdichte kast.

Csikos serie

Speciaal voor de paardenhouderij heeft KOLTEC lichtnetapparaten ontwikkeld die aan de behoefte van diervriendelijkheid en veiligheid voldoen. Paarden zijn gevoelige dieren die visueel ingesteld zijn en daarom achter goed zichtbare geleiders gehouden moeten worden. Verder zijn het dieren die heel snel in de gaten hebben of een geleider onder spanning staat of niet. U hebt daarom een betrouwbaar apparaat nodig zoals KOLTEC die heeft ontworpen, zodat uw dieren te allen tijde in de wei blijven.

Digitale Display
Wat is de functie?
• Om u in één oogopslag te laten zien of uw afrastering nog in orde is.
• Geeft de werkelijke spanning op uw afrastering weer.

ES10

Instap lichtnetapparaat welke speciaal ontwikkeld is voor paddocks. Het apparaat levert met een laadenergie van 1 joule, een topspanning van 8.300 Volt.